O nama

KUĆNA NEGA LUX

Kućna nega LUX je osnovana sa željom i namerom da našim korisnicima omogućimo brzu i prustupačnu zdravstvenu negu u kućnim uslovima, ali što je još važnije, kvalitetnu i pouzdanu uslugu.

Nalazimo se u Beogradu, na atraktivnoj i lako dostupnoj lokaciji u Ustaničkoj ulici. Organizovani smo tako da smo dostupni 24h dnevno, a medicinsku pomoć pružamo na teritoriji Beograda, ali i drugim gradovima širom Srbije, kroz terensko-patronažni rad.

VIZIJA

U nas se možete potpuno uzdati kad je u pitanju pružanje zdravstvene nege i medicinske pomoći, ono što mi želimo da postanemo je sinonim za brigu o starima, i da na nas prve pomislite kad je reč o očuvanju zdravlja članova Vaše porodice. Mi smo Vam uvek dostupni, sa željom i ekspertizom da pomognemo, i unapredimo kvalitet vašeg zdravlja.

MISIJA

Naša misija je da poveže ljude kojima je neophodna pomoć po pitanju zdravstvene nege sa stručno osposobljenim ljudima koji takvu vrstu pomoći mogu da im pruže. Shodno tome da imamo i domove za stare koji pružaju visoko specijalizovane usluge u oblasti zdravstvene nege u skladu sa propisanim standardima bezbednosne zdravstvene zaštite. Želja nam je da pre svega pomognemo našim korisnicima, uz poštovanje njihovih potreba.

CILJ

Pošto se možemo pohvaliti dugogodišnjim iskustvom i maksimalnim kvalitetom u pružanju zdravstvene nege (starim licima, bolesnicima…), cilj nam je da ostanemo broj 1 u oblasti pružanja kvalitetne i stručne zdravstvene nege i pomoći, ali pre svega da kod naših pacijenata i njihovih porodica probudimo sigurnost i osećaj da uvek znaju da su u dobrim rukama.

Pozovite nas ili nam pišite
Budite slobodni da nam se obratite ukoliko imate bilo kakvih pitanja.